Adam G. Steve: Lélekfókuszú futó, tréner, a Futótárs oldal alapítója, számos futószakmai könyv szerzője. Az Adam G. Steve csupán írói álnév. Polgári nevéből (Galambos Ádám István) áll össze.

adam g. steve1982. május 8-án született Budapesten. 1991-ben kezdett futni a Postás Sportegyesület színeiben, Zuglóban. Majd két évtizedes versenyzői pályafutása során 10+ Budapest Bajnoki érmet, 2 országos bronzérmet, számos előkelő helyezést ért el, közép -és hosszútávon egyaránt.

Ezek mellett tömegfutóversenyeken is részt vett. Legjobb eredménye 2001-ből 1:18:36-os időeredménnyel egy remek félmaraton.

A Futótárs.com megalapítása

A Futótárs kezdetben Futópartner néven indult el 2007-ben. Abszolút kezdetleges honlapként manuálisan kerültek fel rá a regisztráló futók adatai, akiket még az iwiw közösségi portálon keresztül próbáltam elérni.

Első futós könyvemet (Nem szégyen a futás, de hasznos 2009.) is ezen keresztül értékesítettem.

A Futótárs aztán éveken át a Ning.com közösségi weblap szolgáltatáson keresztül futott. De az is pusztán barkács megoldásnak tűnt.

Ezt követően kezdtem bővíteni a tudásomat a honlapszerkesztés terén, illetve a Facebook magyarországi betörése is megnyitotta a lehetőségeket. Így átköltöztünk saját honlapra a Futotars.com domain alatt.

Cikkek, tudásanyagok a Futótárson már Adam G. Steve-ként

A Szenvedély minden lépésben, valamint a Félmaraton könyv már Adam G. Steve szerzői név alatt jelent meg. Ekkorra bővülni kezdett a Futótárson megjelenő blogos tartalom, amely zöme szórakoztató és tanító jellegű is volt.

A könyvekből 500 és 1000 példány között fogyott nagyjából, miközben személyi edzéstervek, tanácsadásokra is igény mutatkozott a futók részéről.

A Futásakadémia megalapítása

A Futásakadémia (2022.12.20-tól) tematikus futós képzéseket kínál, hogy a futók lézerpontossággal és kimagasló hatékonysággal fejlődhessenek az általuk kitűzött célért.

Az Akadémián ingyenes tudásanyagok mellett, prémium odafigyelést kínáló fizetős tartalmakkal is segítünk elégedettebb futóvá válni.

Ezeken túlmenően a kurzusok nem csupán testileg, lelkileg is segítik a kiteljesedésedet. Hogy valóban a maximumot hozhasd ki magadból a futás hathatós támogatásával.

Adam G. Steve és a Futótárs küldetése

Ebben a videóban elmesélem, hogy mi volt az az EGYETLEN MONDAT, amit az edzőm mondott nekem 1991-ben egy bemelegítés alkalmával, és azt hogyan használtam föl később az életem számos területén.

Ez a meghatározó élmény nemcsak a temérdek szuper eredmény (budapesti és országos bajnokságok, tömegversenyek) elérésében, hanem a személyiségem fejlesztésében, az életemben előforduló győzelmek és vereségek feldolgozásában is segített.

Ezt szeretném Neked is átadni. Nem csak száraz edzésterveket, a futásteljesítményed növelése érdekében, hanem a lelkedet is edzésbe fogva olyan életszemléletben részesíteni, amivel végre valóban GYŐZTES típusú emberré válhatsz.