Félmaraton alapozó kezdőknek (Ingyenes)

Ez az átfogó tanfolyam válogatott videókat tartalmaz a Futótárs Futóbeszéd podcastjából. Mindegyik témában a félmaraton valamelyik kulcsfontosságú területét vesézzük ki. Iratkozz be, és mindenben segítünk.

Created by Adam G. Steve
Updated 2023.12.03.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Ez az átfogó tanfolyam válogatott videókat tartalmaz a Futótárs Futóbeszéd podcastjából. Mindegyik témában a félmaraton valamelyik kulcsfontosságú területét vesézzük ki.

A tanfolyam elsődleges célja, hogy kezdőknek, első félmaratonistáknak segítsen képet kapni a félmaraton tudatos felkészüléséhez, hogy amikor nekivágnak az edzéseknek, akkor mentális értelemben is maximálisan készen álljanak a feladatra.

Az oktatóról:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve