Hogyan működik a Futásakadémia?

Kell valamilyen előképzettség a tanfolyamokhoz?

Néhány, magasabb szintű tanfolyam esetén szükséges lehet, hogy ne nulláról indulj. De ez mindegyiknél teljesen logikusan adódik a témakör tematikájából.

Van speciális rendszerkövetelmény a tanfolyamokon való részvételhez?

Technikailag csupán internetelérésre van szükséged, hogy be tudj lépni a Futásakadémia Felületére. Minden kütyüről működni fog. 

Mi van, ha lemaradok a tanultakkal?

Tulajdonképpen semmi. Mindegyiket a saját ritmusodban csinálhatod. Nyilván, ha edzésprogram is társul hozzá, akkor az eredetileg kitűzött cél tolódhat el a te esetben. Viszont az időbeosztás lehetősége megillet. Ahogy kérdezni is folyamatosan tudsz majd az oktatódtól. 

Kapok valamilyen oklevelet, elismervényt a tanfolyam végén?

Igen. Egy jelképes oklevéllel kedveskedünk neked az adott tanfolyam elvégzése után. Ám ezek a tanfolyamok nem akkreditált képzések, a saját életedet tudod jobbá tenni velük, illetve elérheted azokat a célokat, amelyekről eddig csak álmodtál.

Meddig érem el a tanfolyamok anyagát?

Örökös hozzáférést kapsz a tanfolyam anyagaihoz. Ezt nem vonjuk vissza sohasem. 

Van garancia a tanfolyamokra?

Az eredmények vonatkozásában nem lehet garanciát vállalni, hiszen minden ember más és más, illetve nem tudhatjuk, hogy Te magad mennyit teszel a saját sikeredért. Azt tudjuk megmutatni szakértőkkel, hogy az adott témában mi működik igazán hatékonyan. A többi rajtad múlik. 

Mi van, ha meggondolom magam egy tanfolyamot illetően?

Ha előfizetsz egy tanfolyamra, 30 napig pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Így, ha ez időn belül szólsz a visszalépésről, visszaadjuk a befizetett összeget. Ha 30 napnál régebben rendelted meg a képzést, abban az esetben nem áll módunkban visszatéríteni számodra összeget, azonban szívesen segítünk feloldani azt a problémát, ami miatt úgy érzed, mégsem neked való az adott képzés.

Honnan tudom, hogy jó szakemberektől tanulhatok a futásról?

Aki itt megjelenik a tanfolyamával vagy tőgyökeres futó legalább 10 év versenytapasztalattal, vagy vérbeli edző, coach, phD szintű tréner. Mindegyik oktatónak nyugodt szívvel utánanézhetsz a neten, ha kétségeid támadnak vele szemben.