Futás kezdőknek A-tól Z-ig okosan

A tanfolyam segítségével alapot építhetsz, amely bármilyen futós cél eléréséhez hozzásegít.​ A futás csodálatos sport, és ami sokszoros jó hír, hogy temérdek időt megspórolhatsz, ha ezt a mozgásformát választod. Alapozz okosan.

Created by Adam G. Steve
Updated 2023.12.03.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
4 990,00 Ft
Kezdj hozzá

A tanfolyam segítségével alapot építhetsz, amely bármilyen futós cél eléréséhez hozzásegít.​ A futás csodálatos sport, és ami sokszoros jó hír, hogy temérdek időt megspórolhatsz, ha ezt a mozgásformát választod. Nem szükséges elbaktatnod az első konditeremig, egyszerűen kisétálsz az otthonodból és nekiveselkedsz a kilométereknek.

Na jó, azért kapj magadra valamit előtte. Ebből a online tanfolyamból az is kiderül, mi legyen az.

A futás számtalan sport alapja. A kardió edzéssel pedig olyan alapokat építhetsz, amellyel nem csupán a fittségi szintedet, hanem a hosszantartó egészséges életmódodat is megalapozhatod.

Viszont a legtöbben tonnányi hibát elkövetnek az elején, és emiatt a kezdeti határtalannak tetsző lendület néhány hét alatt elhalványodik, végül megfakul. Ez pedig kudarchoz vezet, ami megtépázza az ember amúgy sem végtelenbe nyúló önbizalmát.

Annyi mindent olvasni a neten, és ez alól a futás sem kivétel.

Pokoli feladat összeollózni a tudást innen – onnan. Edzéstervekkel tele a padlás, ezért jó lenne végre egy komplex anyag, amelyben minden kulcsfontosságú információt megkaphatnál az induláshoz. Ráadásul mindezt könnyed, lényegre törő stílusban fölösleges szakszavak nélkül.

Belerakva több, mint 30 éves tapasztalatomat a futásban, valamint a több száz bizonytalan futó kérdéseire adott válaszokat, amelyeket az évek során felém intéztek a Futótárs Facebook oldalán, vagy a blogon keresztül.

Lépj be te is a sikeresen induló futók táborába!

Végig vezetlek a kezdési folyamaton. A segítségemmel olyan alapot építhetsz, amely bármilyen futós cél eléréséhez hozzásegít. Ez az alap a legtöbb futónál kimarad, és később csak izzadságosan pótolható. Némelyiket pedig már-már lehetetlen utólag rendbe tenni.

Ebben a videós tanfolyamban megtanulod, hogyan indulj el okosan a futás világában. Melyek azok az égetően fontos területek, amelyre fókuszálnod kell, és melyek azok, amelyekre fölösleges, vagy akár pénzt égetsz velük, ha megteszed.

Összesen 21 kulcsfontosságú téma bőségesen, de nem terjengősen kifejtve és 10 támogató videó segíti a futós célod elérését a Futás kezdőknek A-tól Z-ig okosan online tanfolyamon. + a végére 2 db edzéstervvel várlak, amivel gyerekjáték lesz az első 5K teljesítése vagy tökéletesítése.

Az anyagban elérhetőséget is találsz, ahol közvetlenül tudsz kérdezni, ha elakadnál. Úgy érezheted majd, mintha egy tapasztalt futótárssal beszélhetnéd ki a húsba vágó futós kérdéseidet.

Az oktatóról:

Adam G. Steve.

Polgári nevén: Galambos Ádám. 1991 óta fut, melyből bő 10 év volt élsportolói szinten. Közép -és hosszútávfutó. Versenyző. Többek között kismaratoni csapatbajnokság országos harmadik helyezett. 3K 9:18 12K 42:15 21K 1:18:36 Futás könyvek szerzője: Könyvei a DiBookon: https://dibook.hu/szerzo/adam-g-steve Könyvei a Bookline-on: https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=Adam+G.+Steve