Gerincmentő online tanfolyam: 6 hetes intenzív edzéstervvel

Created by Adam G. Steve
Updated 2024.03.19.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
12 990,00 Ft
Kezdj hozzá

Hátfájás futás előtt, után, vagy bármikor? Szabadulj meg a hátfájdalomtól véglegesen 6 hét alatt intenzív edzéstervünkkel!

Ha gyakran futsz, azzal temérdek pozitív dolgot teszel az egészséged szempontjából. Azonban a gerinced kímélése nem tartozik ezek közé. Főleg, ha aszfalton, kemény talajon teszed meg a legtöbb kilométert. Arról nem beszélve, ha esetleg rendszertelenül, vagy egyáltalán nem sportolsz.

Ezért hosszú távon akkor csinálod okosan, ha odafigyelsz a futás szempontjából is kulcsfontosságú izmok fejlesztésére. Ilyenek például a törzsizmok.

A Gerincmentő online tanfolyamon megismersz 31 ragyogó gyakorlatot, amellyel megerősítheted a törzsizmaidat, így könnyűszerrel megszabadulhatsz a hátfájástól, vagy megelőzheted azt.

A gyakorlatokat nem csak bemutatjuk számodra. Konkrét edzéstervvel segítjük az utadat a gerincmentés felé.

Mit kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam tartalma:

  • 6 hetes intenzív edzésterv magyarázatokkal
  • 28 hangulatos edzésvideó napi lebontásban, hogy minél egyszerűbben követhesd a tervet
  • Praktikus segítő tippek, hogy minél sikeresebben használhasd az anyagot

Mit érhetsz el a tanfolyam segítségével?

  • Megszabadulhatsz a hátfájdalomtól, így könnyebben fogsz mozogni.
  • Megelőzheted a futás, vagy a helytelen testtartás okozta gerincproblémákat, ezért hosszútávon élhetsz aktív életet.
  • Stabilabbá teheted a tartásodat a törzsizmaid célirányos erősítésével, ezzel fejlesztheted a futótechnikádat. Lengébb lépéseidnek köszönhetően pedig a futógyorsaságod is növekedhet.

Nézz be a színfalak mögé!

Nézz meg egy mintaedzést.

 

Az oktatóról

Lucija

Doktorandusz hallgató vagyok, aki kineziológiából szerzett mesterdiplomát. Személyre szabott edzésvideókat és edzésterveket kínálok mindenkinek, a márkájukat megalapozni kívánó vállalkozásoktól kezdve a tartalmat készítő fitneszszakembereken át a fitneszalkalmazásokat fejlesztő startupokig. Az emberi mozgással és a testtel kapcsolatos mélyreható ismereteimnek köszönhetően nemcsak tartalmakat tudok létrehozni, hanem útmutatást és tanácsokat is adok a minőségi termékek létrehozásához, valamint szakértői tanácsokat adok az edzéssel kapcsolatos témákban.

Örökös hozzáférés

Mint Minden tanfolyamunkhoz, a Gerincmentő tanfolyamhoz is örökös hozzáférést biztosítunk. Egyszeri befektetés, örökös hozzáférés. Bárhol. Bármikor.

Konzultációs lehetőség

A belső zárt rendszeren belül minden leckénél van lehetőséged kérdezni az oktatótól, így maximális biztonságban és eredménnyel végezheted a gyakorlatokat.

Garantáltan?

Mivel bármely tanfolyam, edzésprogram sikere rajtad is múlik azt tudjuk biztosan garantálni, hogy az általunk megszerzett tudás alapján a lehető legjobb programot mutatjuk meg számodra. Azt, amit mi is használunk, és alkalmazunk. Viszont biztosítunk 30 napos pénzvisszafizetési garanciát. Ha csalódott vagy, csak írj üzenetet, és 5 munkanapon belül küldjük a befektetett összegedet.

Garancia