Gyógytorna térdfájdalomra 6 hetes program

Created by Adam G. Steve
Updated 2024.03.19.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
9 990,00 Ft
Kezdj hozzá

Szabadulj meg a térdfájdalomtól vagy óvd a térded okosan futás után. Ezzel a 6 hetes gyógyító programmal sikerülni fog.

6 gyakorlatsor és egy hozzá passzoló edzésterv siet a segítségedre. Csak kattints a videóhoz, és csináld végig a gyakorlatokat.

EDZÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK ÉS FIGYELMEZTETÉSEK

A terv megkezdése előtt először konzultálj orvossal. Ez a terv nem orvosi tanácsadás, és mindenképpen a képességeidhez és korlátaidhoz kell igazítani.

A megadott ismétlésszám csupán tanács, mindig az erőnléti szintedhez és képességeihez igazítsd. Ha erős fájdalmat érzel, hagyd ki az adott gyakorlatot, vagy fejezd be az edzést. A gyakorlatokat a videókon látható sorrendben végezd el. Az edzésprogramot saját felelősségedre végzed. Mindennemű sérülésért a szerző és kiadó nem vállalja a felelősséget.

FELSZERELÉS:

– Jógaszőnyeg

– Szék

– Párna

– Szalag

– Bokasúlyok

– Lépcső/Steppad

Képek a tanfolyamból

 

Az oktatóról

Lucija

Doktorandusz hallgató vagyok, aki kineziológiából szerzett mesterdiplomát. Személyre szabott edzésvideókat és edzésterveket kínálok mindenkinek, a márkájukat megalapozni kívánó vállalkozásoktól kezdve a tartalmat készítő fitneszszakembereken át a fitneszalkalmazásokat fejlesztő startupokig. Az emberi mozgással és a testtel kapcsolatos mélyreható ismereteimnek köszönhetően nemcsak tartalmakat tudok létrehozni, hanem útmutatást és tanácsokat is adok a minőségi termékek létrehozásához, valamint szakértői tanácsokat adok az edzéssel kapcsolatos témákban.

Örökös hozzáférés

Mint Minden tanfolyamunkhoz, a Gyógytorna térdfájdalomra 6 hetes programra is örökös hozzáférést biztosítunk. Egyszeri befektetés, örökös hozzáférés. Bárhol. Bármikor.

Konzultációs lehetőség

A belső zárt rendszeren belül minden leckénél van lehetőséged kérdezni az oktatótól, így maximális biztonságban és eredménnyel végezheted a gyakorlatokat.

Garantáltan?

Mivel bármely tanfolyam, edzésprogram sikere rajtad is múlik azt tudjuk biztosan garantálni, hogy az általunk megszerzett tudás alapján a lehető legjobb programot mutatjuk meg számodra. Azt, amit mi is használunk, és alkalmazunk. Viszont biztosítunk 30 napos pénzvisszafizetési garanciát. Ha csalódott vagy, csak írj üzenetet, és 5 munkanapon belül küldjük a befektetett összegedet.

Garancia