Félmaraton mesterprogram kezdőknek

Jó lenne csillogó szemmel célba érni a félmaratonon? Itt a GYŐZTES megoldás, amivel Neked is sikerülhet MOSOLYOGVA felkészülni életed első 21 kilométerére! 12 havi edzésterv, felmérők, és folyamatos mentorálás.

Created by Adam G. Steve
Updated 2023.12.03.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
9 990,00 Ft
Kezdj hozzá

Képzelj el egy futótársat, aki tapasztaltabb nálad, és ismeri a sportág minden buktatóját, nehézségét és persze örömét is. Akivel nem csupán együtt futhatsz, hanem hasznos, előremutató beszélgetéseket is folytathatsz, és kérdezhetsz tőle, amikor kétségeid támadnak.

Ezt nyújtom neked ebben a tanfolyamban.

MENEKÜLJ MEG A BOTLÁSTÓL,
AMIT EGY ELHIBÁZOTT FÉLMARATON EDZÉSTERV OKOZHAT

Éppen elég nehéz feladat felkészülni egy félmaratonra, hogy közben azon kelljen tépelődnöd, vajon a számodra legoptimálisabb edzéstervet követed -e. Lehet abban a hitben ringatod magad, hogy igen. Aztán majd a 12-15 kilométer között mellbe vág a felismerés, hogy elfogytál, és még valahogy túl kéne élni a maradék 7-10 km-et.

Készülj fel a szintedre szabott, topszínvonalú félmaraton edzéstervvel,
amivel GARANTÁLT sikert érhetsz el!

NE ÉRD BE SAVANYÚ EDZÉSEKKEL!

Bizonyára tapasztaltad már az életed más területén, hogy kezdetben lobbanásig lelkesedtél valami iránt, aztán néhány hét múlva,

mintha a fogadat húznák, úgy csináltad az adott dolgot.

Ez sajnos a futással, a félmaratoni felkészüléseddel is előfordulhat.

Elveszted a motivációdat, és kiégsz, mielőtt célba érnél.

A Félmaraton tanfolyamban szereplő edzésekkel kiszínezheted az edzéseidet, és végig LENDÜLETBEN MARADHATSZ a félmaraton felkészülés alatt